perjantai 2. marraskuuta 2012

Kässäkerho

Ollaan pitkään naapuruston FB ryhmässä pohdittu käsityötapaamista. Nyt viimein katsoin kalenterista ajan ja kutsuin naiset meille. Hienointa tapaamisessa oli, että vasta-alkajat saivat oppia meiltä jo kokeneemmilta. Saimme yhdessä tehtyä afrikankukan. Ohje täällä. Aika meni niin nopeasti, että emäntä ei tajunnut edes juotavaa tarjota;) Tämä täytyy toteuttaa toisenkin kerran! Kiitos osallistujille.


Innostuin afrikankukista niin paljon, että samana iltana virkkasin kukalle hieman lisää reunaa ja sain aikaiseksi kauneimman tiskirätin ikinä. Olen ostanut bambukankaasta tehtyjä tiskirättejä ja ne on olleet ihan huippuja, koska ne ei ala haisemaan kun ne lopuksi huuhtelee viilellä vedellä ja imukyky on mahtava. Saa nähdä miten tämä alkaa toimia käytössä. Käytin tarjouksesta ostettuja bambulankoja, niin värimaailma on kyllä jotakuinkin erikoinen. Näitä saattaa eksyä pukinkonttiinkin, on niin nopeita tehdä. Mutta ehkä ennen sitä käyn kuitenkin lankaostoksilla;)2 kommenttia:

  1. Kiitos hyvästä opetuksesta! Oli kiva nähdä livenä miten taitava ja nopea olet käsillä tekemään kaikkea. Olet myös hyvä opettamaan kun tällainen vasta-alkaja, joka ei ole aiemmin virkannut mitään, sai tehtyä kukan.

    Jos ja kun laitat firman pystyyn, täällä on yksi potentiaalinen asiakas!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Aura! Seuraavaa kertaa odotellessa:)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!