keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Fiksausta

Remontoinnin aiheet ei lopu milloinkaan tästä kodista, jokin paikka on aina rempallaan. Talvea kohti tuli aiheelliseksi muuttaa liesituuletin hormimalliseen kun ilmanvaihdosta puhuttiin taloyhtiön hallituksen kokouksessa. Meidän hormista löytyi pari muovikassillista villaa? Miksi ihmeessä?

Samalla on tullut tehtyä löytöjä keittiöön. Anna hyvän kiertää toimii! Ihailin ruusuista retroleipälaatikkoa kaverilla kyläillessä, kerroin että olen vastaavaa etsinyt kirppiksiltä tuloksetta. No tuossa se nyt nököttää uusretrojen laatikoiden kyljessä ja ajaa erittäin hyvin asiaansa, ei kuljeskele enää leipäpussit missä sattuu tasolla. En ajatellut tehdä sille mitään, on niin rakkaan näköinen ruusukuoseineen. Kaverille se oli kulkeutunut anopilta, joka sen hyvää hyvyyttään meille lahjoitti! Vaakat on kirppislöytöjä. Eilen muuten sain sairaalan parkkipaikalla parkkilipun ystävälliseltä naiselta, jossa oli vielä tunti parkkiaikaa jäljellä. Ehdin käymään labrassa sillä välillä:) Eikä nämä olleet ainoita parin viikon sisällä...3 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu! :) Kovin kuulostaa blogin ja itsesi esittely tutulta, joten en voinut muuta kuin jäädä seurailemaan.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!