pohja:
1. lasiin
5 munaa
2. lasiin
(lasissa saman verran raakaruokosokeria kuin munia)
vatkaa vaaleaksi vaahdoksi.
3. lasiin
(lasissa saman verran jauhoseosta kuin munia)
1/3 mantelijauhetta
1/3 fin mix (tai vehnäjauhoja)
1/3 perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
sihtaa jauhoseos munasokeriseokseen, kääntele taikinaksi varovasti vispilällä.
Paista jauhotetussa irtopohjavuoassa 175 c 35 min.
Leikkaa jäähtynyt pohja kolmeen osaan.
täyte:
5 dl flora vispiä
50-100g suklaarouhetta (riippuu siitä paljon sattuu olemaan jäljellä)
200 g vanilja sunnuntaita
1 dl baileysiä
3 liivatetta
3 rkl sokeria
Vispaa flora, lisää sunnuntai ja sokeri sekä suklaarouhe. Kiehauta Baileys ja sulata siihen liotetut liivatteet. Lisää seos varovasti norona em. seokseen.
Kostutuksena maito (n. 2 dl), joka on maustettu tilkalla Baileysiä (kiehauta alkoholi pois tarvittaessa).
Päälle
Kinuskiksi keitetty kondensoitu maitopurkki (just se kaupan valmis, missä lukee venäjää).
Reunoille Flora vispi, jossa 1 rkl vaniljakreemijauhetta per purkki (2,5 dl).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos viestistäsi!